Jij

Als je tot de ontdekking komt dat je gevoelens hebt voor mensen van hetzelfde geslacht, kan dit veel met je doen op emotioneel niveau. Misschien ervaar je veel vragen, die je maar moeilijk met iemand kunt delen. De combinatie van je opvoeding en geloofsovertuiging, en je homoseksuele gerichtheid kunnen je verwarren en heen en weer slingeren.

Het erkennen van je seksuele gerichtheid en hier op een Bijbelse manier mee omgaan voor jezelf, je relatie tot God en de mensen om je heen is voor velen een intens proces. Het kan erg prettig zijn om met ervaringsdeskundigen hierover in contact te zijn. Daarom staan we voor jou klaar om je verhaal te horen en je vragen te beantwoorden. We kunnen je ook in contact te brengen met mensen die je verder kunnen helpen.

Als werkgroepleden weten we uit eigen ervaring waar je mee kunt worstelen en hoe het is om je tot je omgeving te verhouden met deze gevoelens. Daarom willen we er graag zijn voor jou. We luisteren, adviseren en willen je helpen om de verbondenheid tussen jou en je sociale netwerk te vergroten.

Vul gerust het aanvraagformulier hieronder in en we reageren snel.

 Aanvraagformulier voor mensen die strugglen met een homoseksuele gerichtheid

Voor algemene vragen verwijzen wij u door naar het contactformulier.