Jij

Als je tot de ontdekking komt dat je gevoelens hebt voor hetzelfde geslacht, kan dit veel met je doen op emotioneel niveau. Misschien ervaar je ook veel vragen, die je maar moeilijk met iemand kunt delen. Zeker de combinatie van je opvoeding en geloofsovertuiging en je homoseksuele gerichtheid kunnen je verwarren, verlammen of heen en weer slingeren.  

Het accepteren van je seksuele gerichtheid en hier gezond mee omgaan voor jezelf, je relatie tot God en de mensen om je heen is voor velen een intens proces. Het kan erg prettig zijn om met ervaringsdeskundigen hierover in contact te zijn. Daarom staan we voor jou klaar om je verhaal te horen en je vragen te beantwoorden. Of je in contact te brengen met mensen die je verder kunnen helpen.

Als werkgroepleden weten we uit eigen ervaring waar je mee kunt worstelen en hoe spannend het is om je tot je omgeving te verhouden met deze gevoelens. Daarom willen we er graag zijn voor jou, of je nu nog in de kast zit, een beetje of niet meer. We luisteren, bemiddelen, adviseren en willen je helpen om de verbondenheid tussen jou en je sociale netwerk te vergroten.

Vul gerust het aanvraagformulier hieronder in en we reageren snel. Of lees de veel gestelde vragen op onze website.

 

 Aanvraagformulier voor mensen die strugglen met een homoseksuele gerichtheid

Voor algemene vragen verwijzen wij u door naar het contactformulier.